Platinum by Tunturi professzionális ergométer (PTUB1300)

Összehasonlítás ezzel:     
Platinum by Tunturi professzionális ergométer (PTUB1300)Platinum by Tunturi professzionális ergométer (PTUB1300)
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

A Platinum by Tunturi szobakerékpár a hipermodern formatervezés és a masszív megjelenés elegyét ötvözi magában. Ő az első a Tunturi professzionális felhasználásra szánt szobakerékpárjai közül. A számtalan technikai finomság közül talán legfontosabb kiemelni a gép generátoros energia ellátó rendszerét, amely egy mozdulat után azonnal áramot termel, így a berendezés egyáltalán nem helyhez kötött, szabadon elhelyezhető egy fitnesz terem, vagy egy lakás tetszőlegesen megválasztott helyén. A könnyen kezelhető computer és a 7 collos színes TFT kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti az összes mozgás közbeni paramétert, közben kedvére válogathat a beépített programokból, vagy létrehozhat saját maga által elkészített és tárolt edzésprogramot. A tökéletes formájú zselés ülés vizszintes és függőleges irányban egyaránt állítható, így a kényelem mellett a legeltérőbb magasságú felhasználók méreteihez is könnyedén beállítható.

Ez az eszköz kitűnően alkalmas kisebb edzőtermekben vagy akár női fitnesz termekben történő alkalmazásra. Bátran ajánljuk!

Tulajdonságok:

Kijelző:                  7 collos TFT kijelző

Fékrendszer:          elektromágnes

Fitnesz teszt:          igen 

Ergométer:            igen

Pulzusmérés:         igen, az öv opcionálisan rendelhető

Pedál ellenállás:     400 Watt / 100 rpm

Lendítő tömeg:       14 kg 

Ülés állíthatósága:  vízszintesen és függőlegesen

Egyéb:                  egyenletes, csendes hajtás, izületkímélő, ergonómikus kialakítás, szállítógörgők, 10 nyelvű                                           computer, generátoros energiaellátás

Garancia:              garanciával kapcsolatos pontos információkért, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken

Max.terhelhetőség: 150 kg

Súly:                    53 kg

Méretek:              108 x 55 x 136 cm (H x SZ x M)