A fitnesztermek világában a munka sohasem állhat le, az edzésnek folyamatosan mennie kell. A vendégek számítanak a gépek hibátlan működésére, hogy minél hatékonyabb edzést tudjanak végrehajtani, illetve szeretik az újdonságokat is, amit nem árt nekik megadni, ha hosszútávra tervezünk. Minden terem életében kell, hogy legyen egy biztos pont, amelyre minden esetben lehet számítani. Meghibásodás esetén a problémát képes a lehető legrövidebb idő alatt elhárítani, a javítás idejére akár cseregépet is biztosít, és bármilyen teremfejlesztés és bővítés megvalósításában segítségükre van.

Engedje, hogy cégünk legyen az Ön biztos pontja, és szakértelmünkkel hozzájáruljunk sikeréhez és vendégei elégedettségéhez!

A HQ4 Fitness Kft. 2013-ban alakult, azonban kollégáink szakértelme jóval messzebbre nyúlik vissza, amelyben az eltöltött évek, illetve a szerzett tapasztalat garancia a magas minőségre. Cégünk fő profilja a test karbantartásához, erősítéséhez szükséges eszközök, gépek forgalmazása, valamint azok gondtalan működésének biztosítása megrendelőink számára.

Örömünkre szolgál minden megkeresés, melyet nagy lelkesedéssel, kihívásként kezelünk. Bármely kategóriában igen kedvező áraink, és termékeink minősége önmagáért beszél.

Fő tevékenységi köreink:

 

  -Mindennemű kiegészítők, súlyok beszerzése, értékesítése,

  -Gép bérbeadás, határozott, vagy akár határozatlan időtartamra,

  -Használt, és új gépek üzembe helyezése, folyamatos karbantartása,

  -Tanácsadás komplett termek berendezéséhez, felszereléséhez, géplista készítés,

  -Fitnesz,- és konditermek teljes felszerelése a megrendelő igényeinek megfelelően,

  -Szerződött partnereinknek egy meghibásodás esetén cseregép biztosítása a javítás idejére

  -Új és felújított kardió-, és erőgépek értékesítése (LifeFitness, TechnoGym, Precor, Cybex stb.) 

  -Már meglévő fitnesztermek gépeinek teljes körű felújítása gyári, eredeti állapotúra, újra szinterezés, kárpitozás,

  -Működő fitnesz- és konditermek kardió, és erőgépeinek karbantartása, akár eseti, vagy szerződéses formában, garanciaidőben, és azon túl is, mechanikai, és elektronikus hibák javítása.

 

Munkatársaink által felújított gépek állapota és minősége megegyezik a teljesen új, gyárival. Munkáinkra büszkék vagyunk, örömmel valljuk a maximális megbízhatóság és magas minőség elvét!

Amennyiben önnek csak elképzelései vannak, hogy milyen gépeket szeretne vagy akár már konkrét listával rendelkezik, netán csak egyetlen gépre lenne szüksége, kérjük, hívja munkatársainkat bizalommal, vagy írjon e-mailt, melyet a lehető leghamarabb igyekszünk megválaszolni.

A HQ4 Fitness Kft. mindenben készséggel áll régi és új ügyfelei rendelkezésére, ad választ kérdéseire, nyújt megoldást, segítséget!

 

HQ4 Fitness Kft.

Székhely:                              2230 Gyömrő, Táncsics Mihály u. 88

Cégjegyzékszám:               13-09-163502

Adószám:                             24308429-2-13     

Közösségi adószám:         HU24308429

Céget nyilvántartó cégbíróság: Budapest környéki Törvényszék Cégbírósága