FreeMotion Tour de France kerékpár

Összehasonlítás ezzel:     
FreeMotion Tour de France kerékpárFreeMotion Tour de France kerékpár
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

Az ár dollárban értendő, és a vásárlás napján megfelelő forint árfolyammal kalkulálunk. Az ár ajánlott fogyasztói árnak minősül!

A bicikli ergonomikus kialakítása alkalmazkodik a kerékpárosok kényelméhez. A kormány és a nyereg helyzete kívánság szerint egyszerűen beállítható. A kétoldalú pedálok illeszkednek a legtöbb kerékpáros és fitnesz cipőhöz.

A kerékpár különlegessége a 7”-os érintőképernyőn nézhető, beépített videó-programokban rejlik, melyekben a bicikli követi a látott tereprajzot. Vagyis, ha dombhoz érünk, a bicikli megdől, és nehezebb lesz tekerni. -10%-ot képes süllyedni, míg +20%-ot emelkedni. A profi edzés érdekében nyomon tudjuk követni edzésünk intenzitását, és teljesítményünket. Az iFit Program segítségével fel tudjuk tölteni egyéni eredményeinket, adatainkat a rendszerbe, valamint a GoogleMaps egy interaktív biciklizést tesz lehetővé.

A könnyű váz és egyszerű felépítés nem csak a könnyű helyváltoztatásra nézve előnyös, de a karbantartást is megkönnyíti, meghosszabbítva ezzel a gép élettartamát.

Tökéletes, és nagyon egyedi edzést tesz lehetővé!