FreeMotion t11.8 Reflex futópad

Összehasonlítás ezzel:     
FreeMotion t11.8 Reflex futópadFreeMotion t11.8 Reflex futópad
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

Az ár dollárban értendő, és a vásárlás napján megfelelő forint árfolyammal kalkulálunk. Az ár ajánlott fogyasztói árnak minősül!

Biztonság és rugalmasság. Ez a két szó jellemzi igazán a Reflex futópadot. A futófelület ugyanis képes reagálni használója mozgására, elnyeli, és ez által csillapítja a futás közbeni ütközést, védve ezzel a csípő és térd ízületeit.

A tovább tökéletesített motornak köszönhetően még erősebb, még csendesebb motor áll rendelkezésre.

Könnyen kezelhető és személyre szabható, bonyolult billentyűkombinációk és programok nélkül, csupán egyetlen gomb megnyomásával. Beállítható rajta az idő, a távolság, az elégetni kívánt kalória mennyisége, melyek megadásával a Reflex futópad automatikusan készít felhasználója számára egy komplett edzést.

A gép egyik legfontosabb jellemvonása a beépített háromfokozatú légkondicionáló, amely az előző fejlesztésektől eltérően már az edzés intenzitása szerinti fokozatban is képes lehűteni a sportolót.

A 10” androidos érintőképernyő, az iPod csatlakozó, az USB port és a WIFI, a térképek és az iFit program hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz és a teljesítmény növeléséhez, a 9 beépített edzésprogram és a kézi vezérlés mellett.

Garancia:

  • Élettartam garancia a vázra és a motorra!
  • A gép más részeire (beleértve a gépszíjat és a burkolatot): 2 év
  • Az érintőképernyőre és a TV-re: 1 év