FreeMotion i11.9 Incline Trainer futógép

Összehasonlítás ezzel:     
FreeMotion i11.9 Incline Trainer futógépFreeMotion i11.9 Incline Trainer futógép
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

Az ár dollárban értendő, és a vásárlás napján megfelelő forint árfolyammal kalkulálunk. Az ár ajánlott fogyasztói árnak minősül!

A futógép hátsó motor meghajtású, mely egyenletes futófelületet biztosít, és könnyedebb karbantartást. A hosszabb élettartamra a gép önhűtő rendszere is garancia.

A gép különlegessége, hogy 0-30%-ig emelhető, míg -3%-ig negatív pozícióba is állítható. A futópad használója ez által több izomcsoportot is meg tud mozgatni, koncentráltan a négyfejű combizomra és a farizmokra.

A gép 9 beépített programmal áll felhasználója rendelkezésére, legyen szó akár súlycsökkentésről, vagy állóképesség növelésről. A 10” androidos érintőképernyő, az iPod csatlakozó, az USB port és a WIFI, a térképek és az iFit program hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz és a teljesítmény növeléséhez.

A futópad extra hosszú futófelülettel rendelkezik, mely duplabevonatú, így nagyobb a puhasága, kialakítása pedig tökéletes védelmet nyújt az ízületeknek, csillapítja a térd ízületeinek súrlódását. A futószalag mindkét oldala használható, ezzel növelve a gép tartósságát.

A gép könnyen kezelhető és személyre szabható, bonyolult billentyűkombinációk és programok nélkül, csupán egyetlen gomb megnyomásával.

Garancia:

  • Élettartam garancia a vázra és a motorra!
  • A gép más részeire (beleértve a gépszíjat és a burkolatot): 2 év
  • Az érintőképernyőre és a TV-re: 1 év

 Tökéletes gép, mindig, és mindehol, mely minden igényt kielégít: