FreeMotion Boston Marathon futópad

Összehasonlítás ezzel:     
FreeMotion Boston Marathon futópadFreeMotion Boston Marathon futópadFreeMotion Boston Marathon futópad
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

Az ár dollárban értendő, és a vásárlás napján megfelelő forint árfolyammal kalkulálunk. Az ár ajánlott fogyasztói árnak minősül!

A Boston Marathon futópad fejlesztői egy merőben új technológiával rukkoltak elő a „SpeedringTM  Technology” keretein belül. A fejlesztés lényege, hogy a gép használata közben egy gyűrűt kell viselni, amely közvetlen Bluetooth kapcsolatban áll a géppel. A gyűrű segítségével a gép automatikusan beállítja használója számára a megfelelő sebességet.

A Boston HD Video program lehetőséget nyújt egy különleges élményre futás közben. A gép nem csak számos videóval kívánja szimulálni a terepen, dombok közt történő futást, hanem egy automatikusan mozgó lejtő-emelkedő rendszerrel is. Így amikor a videón azt látjuk, hogy egy nagy dombhoz érünk, akkor azt érzékelni is fogjuk a gép emelkedése miatt. A futópad 0-tól 20%-ig emelhető, míg lejtőt szimulálva 0-tól -6%-ig süllyeszthető.

Különlegessége még a lépésszámláló szenzor. Amennyiben használója beállítja az elérni kívánt lépésszámot, a gép ütemre hangot ad ki a metronóm elvén, így biztosítva a lépésszám tartását. Ezt a futás egész ideje alatt, de akár rövidebb időre is be lehet állítani. A szenzor érzékeli és számolja a lépéseket, amelyeket a kijelzőn is megmutat.