Tunturi Pure Cross F8.1 fronthajtásos elliptikus tréner (PCF 8.1)

Összehasonlítás ezzel:     
Tunturi Pure Cross F8.1 fronthajtásos elliptikus tréner (PCF 8.1)
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi. A Tunturi Pure sorozata nem más, mint egy ajándék a vásárlóknak a márka fennállásának 90-ik évfordulójára. A Tunturi Pure elliptikus és fronthajtásos elliptikus gépek egyedi formatervezéssel, szinte végtelen lehetőségeket kínáló hipermodern kezelőfelületekkel és félprofesszionális felhasználásra alkalmasan magasra helyezik a mércét a versenytársak számára. Legyen szó a Tunturi Pure 4, Pure 6, Pure 8, akár a Pure 10 hátsó, vagy fronthajtásos elliptikus gépről, a használatuk közben tapasztalt élmény gyökeresen meg fogja változtatni az otthoni fitneszgépekről alkotott eddigi véleményét.

Ezt a gépet nem csak otthoni használatra kínáljuk, hanem női vagy akár kisebb edzőtermekbe is bátran ajánljuk. Ez is mutatva a gép minőségét és tökéletes kialakítását.

Tulajdonságok:

Kijelzők:            7 collos garfikus színes TFT-LCD érintőképernyős kijelző

Fékrendszer:     elektromágnes

Ergométer:        igen

Garancia:          3 év általános, 20 év a vázszerkezetre

Pulzusmérés:     igen, az öv tartozék

Pedál ellenállás: 440 Watt / 100 rpm

Lendítő tömeg:   37 kg

Egyéb:               szállítógörgők a könnyebb mozgatásért; otthoni és félprofesszionális használatra egyaránt;                                          csúszásmentes pedálok; Multi Step VO2 Max fitnesz teszt

Max.terhelhetőség:150 kg

Súly:                 74 kg

Méretek:            198 x 62 x 186 cm (H x SZ  x M)