Platinum by Tunturi professzionális futópad (PTTR1300)

Összehasonlítás ezzel:     
Platinum by Tunturi professzionális futópad (PTTR1300)
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

A Platinum by Tunturi futópad a Tunturi mérnökeinek egy újabb remekbe szabott terméke, amelynek tervezése során minden tudásukat és eddigi tapasztalatukat felhasználták. Így született meg az első Tunturi futópad, amelyet elsősorban professzionális használatra fejlesztettek ki. A 3 lóerős állandó teljesítményű AC motor, az 56 cm széles futófelület, a 155 kg-os önsúly és nem utolsó sorban a megfordítható deszka mind-mind önmagáért beszél.

Az előre megkent futófelület és szalag és a Tunturitól már megszokott speciális felfüggesztések teljes mértékben kímélik a boka és a térd izületeit, az egyszerű kezelőfelület és a széles programkínálat pedig hosszú távon is szórakoztatóvá és motiválóvá teszik a Platinum by Tunturi futópad a használatát. Próbálja ki és fedezze fel a futópadok teljesen új dimenziója által kínált lehetőségeket.

A Platinum by Tunturi futópadot akár szállodákba, fitnesz termekbe is ajánljuk.  Ez az első olyan Tunturi futópad, amelyet nem otthoni, hanem elsősorban professzionális használatra terveztek.

Tulajdonságok:

Kijelző:                   7” TFT kijelző: idő célpulzus dőlésszög kalória körpálya pulzus sebesség távolság

Motor teljesítmény:  3 LE

Dőlésszög:              0,25 - 15% 

Futó felület :           152 x 56 cm (H x SZ)

Sebesség:              0,8 - 20 km/h

Kézpulzus mérés:    igen

Pulzusmérés:          övvel igen, az öv opcionálisan rendelhető 

Edzés módok:         1 manuális, 11 gyárilag beépített program, ebből 7 előválasztott, 1 felhasználói, 2 pulzuskontrollált                                program 

Egyéb:                   10 nyelvű computer, szállítógörgők, USB csatlakozás, speciális, ízületkímélő és ütéselnyelő                                            futófelület, stabil, masszív vázszerkezet, waxolt, fordítható futófelület 

Garancia:               3 év általános, 10 év a vázszerkezetre 
 
Max. terhelhetőség: 150 kg

Méretek :               212 x 88 x 144 cm(H x SZ x M)

Súly:                     155 kg

Összecsukható:      nem