Platinum by Tunturi professzionális háttámlás ergométer (PTRB1300)

Összehasonlítás ezzel:     
Platinum by Tunturi professzionális háttámlás ergométer (PTRB1300)Platinum by Tunturi professzionális háttámlás ergométer (PTRB1300)
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

A Platinum by Tunturi háttámlás szobakerékpár a hipermodern formatervezés éa a masszív megjelenés elegyét ötvözi magában. A számtalan technikai finomság közül talán legfontosabb kiemelni a gép generátoros energia ellátó rendszerét, amely egy mozdulat után azonnal áramot termel, így a berendezés egyáltalán nem helyhez kötött, szabadon elhelyezhető egy fitnesz terem, vagy egy lakás tetszőlegesen megválasztott helyén. A könnyen kezelhető computer és a 7 collos színes TFT kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti az összes mozgás közbeni paramétert, közben kedvére válogathat a beépített programokból, vagy létrehozhat saját maga által elkészített és tárolt edzésprogramot. A tökéletes ergonómiájú zselés ülés és a légáteresztő háttámla kiegészülve a könnyed üléstávolság állítással és háttámla döntéssel maximális komfortérzetet nyújt.

Tulajdonságok:

Kijelző:                 LCD: edzésidő, pulzus, sebesség, távolság, watt, fordulatszám

Fékrendszer:        elektromágnes

Ergométer:           igen

Pulzusmérés:        igen, az öv tartozék

Pedálellenálás:     400 Watt / 100 rpm

Lendítő tömeg:     14 kg

Ülés állíthatóság:  vízszintesen

Egyéb:                egyenletes, csendes hajtás, izületkímélő, ergonómikus kialakítás, szállítógörgők, 10 nyelvű computer,                           generátoros energiaellátás

Garancia:            pontos információkért, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken

Max.terhelhetőség: 150 kg

Súly:                  78 kg

Méretek:             144 x 74 x 128 cm (H x SZ x M)