Freemotion RIP 60

Összehasonlítás ezzel:     
Freemotion RIP 60Freemotion RIP 60
Érdeklődjön elérhetőségeinken

Leírás

EGYSZERŰ FORMATERVEZÉS

A Rip:60 különleges kialakítása tökéletes minden edzettségi szintű használónak. Illeszkedik minden mozdulathoz, amit csak elvégzel az edzések alatt. Repülőgépeknél használt alumíniumból és nagy teherbírású nylonból készült, kényelmes kéz és boka fogantyúkkal. A heveder több mint 250 kg súlyt is elbír.

OPTIMÁLIS HELYZET

Minden edzés ajánlott a kezdőktől egészen a haladókig. Extrém dőlésszögeket is kipróbálhatunk, melyek nagyobb intenzitást és kihívást jelentenek, míg a kisebb szögek könnyebbé teszik a gyakorlatokat. Ha fáradtnak érzed magad, változtass a testhelyzeteden, dőlésszögeden, így könnyítve a gyakorlaton.

FORGÓ FELFÜGGESZTÉS

A Rip:60 titka a forgó felfüggesztésben rejlik. A tested erőkifejtése stabilizálható és egyensúlyba hozható az egész edzés alatt, csak dolgoztass meg több izmot és feszítsd meg az egész testedet minden mozdulatnál.

Fontos tudni, hogy ebből a termékből két féle van: Otthoni felhasználásra és Klubok számára készített.

A klubok számára készített verzió, az alábbiakban tér el az otthonitól:

1. karabinerrel csatlakoztatható a tartókötél, így könnyen eltávolítható, és más edzés végezhető ugyan abban a teremben, nagyobb átszerelés, munka végzése nélkül

2. a "Club" verzió fel van írva a modell név alatt a kötélen

3. a fogantyúk a kötélen sokkal puhábbak, könnyebben foghatóak, és a markolatok is könnyebben csúsznak rajtuk, segítve ezzel azok áthelyezhetőségét más típusú edzés elvégzéséhet